07. september 2024
Facebook
piatok, 19 január 2018 14:00

Transrodová prostitútka s vírusom HIV nakazila zákazníka, na súde vinu odmietla

Written by 
Rate this item
(0 votes)

PERTH 19. januára (WebNoviny.sk) - V Austrálii v piatok uznali vinnou transrodovú prostitútku z toho, že vedome nakazila zákazníka vírusom HIV. C.J. Palmer, vlastným menom Clayton James Palmer, odmietla vinu. Podľa vlastných slov nevedela o tom, že je HIV pozitívna, keď mala s nemenovaným klientom nechránený sex. Vo väzení môže stráviť maximálne desať rokov. Prokurátor Ben Stanwix uviedol, že Palmer nechcela čeliť realite, pričom zdravotná sestra jej dva mesiace pred stretnutím so zákazníkom povedala, že je HIV pozitívna. Dvojica nadviazala kontakt v novembri 2014 vďaka inzerátu na internete. Odporúčame:
Odsúdili muža, ktorý bývalej manželke odhryzol kus nosa Do augusta 2015 mala niekoľko ráz nechránený sex, pričom prostitútka klientovi tvrdila, že pravidelne podstupuje testy na sexuálne prenosné ochorenia. Mužovi diagnostikovali vírus v septembri 2015. Palmer uviedla, že muža mohol nakaziť niekto iný.

Viac k témam: Austrália, HIV, súd
Zdroj: Webnoviny.sk - Transrodová prostitútka s vírusom HIV nakazila zákazníka, na súde vinu odmietla © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 131 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner